Var snäll och läsa "Frågor och svar" innan ni frågar eller bokar tid.


Alla patienter rekommenderas att beställa ört te distans för att balansera energi flöde, för de flesta är det mer eller lika effektiv som akupunktur, men betydligt billigare, man kan beställa närsomhelst via email: benjamin@akupunkturbk.se. Man har 14 dagars ångerrätt.

 

20-25 gram ört te: 550 kr

Tungan analyseras för att ordna örterna, men kan inte förklara för kunden för det är för svårt för en att förstå utan kinesisk medicin kunskap, prisen ingår inte förklaring. Om någon vill förklaring ändå kan man boka tid för video konsultation.


Balans te Premium: 600 kr

25-30 gram ört te och en månads subscription till shenyuncreations.com

Att titta på Shenyun har stor positiv effekt till själen och kroppen, vilket har upplevts av massa i olika länder, även en del av mina patienter.


Videokonsultation: 500 kr (ca 30 min) (Man behöver inte få konsultation för behandling eller örtte, om någon vill fråga någonting går det bra ändå.)


Akupunktur: 500 kr (ca 45 minuter)

Om man vill ha längre behandling tid: 700 kr (ca 60 minuter)


Man kan kolla lediga tider här, det är behandlingstid, det finns inte möjlighet att diskutera eller förklara när man kommer. Om man vill få förklaring ändå kan man boka tid för video konsultation.

Gärna betala med Swish. Man kan betala också med epassi, faktura(endast förskottsbetalning). Gärna inte kontant betalning, EJ kortbetalning.


Adress:

A, Östergårdsgatan 2, Mölndal, lokal av Optimal Massage

B, Polhemsgatan 6, Södertälje, lokal av GS Training Qinopractic & Rehab AB Södertälje

 

 

Privatlivets helgd respekteras, i alla fall p.g.a. hög popularitet, relativ låg pris och begränsad arbetstid, behandlar jag ibland två patienter tillsammans i ett behandlingsrum, om någon inte tycker om det då kan man få ört te behandling.