Var snäll och läsa "Frågor och svar" innan ni frågar eller bokar tid.


Alla patienter rekommenderas att beställa ört te distans för att balansera energi flöde, för de flesta är det mer eller lika effektiv som akupunktur, men betydligt billigare, man kan beställa närsomhelst via email: benjamin@akupunkturbk.se. Man har 14 dagars ångerrätt.

 

30-35 gram individuell balans te: 600 kr (det kan delas till 20-30 dagar. Tungan analyseras för att ordna örterna, men kan inte förklara för kunden för det är omöjligt för en att förstå utan kinesisk medicin kunskap, prisen ingår inte förklaring. Om någon vill förklaring ändå kan man boka tid för video konsultation.)


Balans te Premium: 700 kr

30-35 gram individuell balans teoch en månads subscription tillwww.shenyuncreations.com

Att titta på Shenyun har stor positiv effekt till själen och kroppen, vilket har upplevts av massa i olika länder, även en del av mina patienter.


Videokonsultation: 500 kr (ca 30 min) (Man behöver inte få konsultation för behandling eller örtte, om någon vill fråga någonting går det bra ändå.)


Akupunktur: 500 kr (ca 30 minuter)

Om man vill ha längre behandling tid: 700 kr (ca 60 minuter)


Man kan kolla lediga tider här, i princip tas inte emot nya patienter som är äldre än 70 år för att effekten är Inte så bra. Privatlivets helgd respekteras, i alla fall p.g.a. hög popularitet och begränsad arbetstid, behandlas ofta fler patienter tillsammans, det finns inte tid för diskussion, rådgivning eller förklaring, om man inte tycker om det kan man beställa balans te distans.

Gärna betala med Swish och faktura(endast förskottsbetalning). Gärna inte kontant betalning, EJ kortbetalning.


Adress:

A, Östergårdsgatan 2, Mölndal, lokal av Optimal Massage

B, Polhemsgatan 6, Södertälje, lokal av GS Training Qinopractic & Rehab AB Södertälje

 

Stella Kong, dotter och lärjunge av Benjamin Kong. De flesta patienter behandlas av både av oss tillsammans.