Var snäll och läsa "Frågor och svar" innan ni frågar eller bokar tid.


Alla patienter rekommenderas att beställa ört te distans för att balansera energi flöde, för de flesta är det mer eller lika effektiv som akupunktur, men betydligt billigare, man kan beställa närsomhelst via email: benjamin@akupunkturbk.se. Man har 14 dagars ångerrätt. Kunden har rätt att ångra sitt köp genom att meddela detta inom 14 dagar. Ångerrätten gäller inte för balans te med bruten försegling.


30-35 gram individuell balans te: 600 kr (det kan delas till 20-30 dagar. Tungan analyseras för att ordna örterna, det är ok att fråga vad man kan se från tungan, men kan inte förklara för kunden för det är omöjligt för en att förstå utan kinesisk medicinsk kunskap. Det är så bra att man vill förstå mer kinesisk medicin, men man kan inte förvänta sig att få baskunskap utbildning eller förklaring via te bestälningmen. Om man vill lära sig kinesisk medicinsk kunskap rekommenderas TCM kurser på distans. Om någon vill fråga något ändå kan man boka tid för video konsultation.)


Balans te Premium: 700 kr

30-35 gram individuell balans teoch en månads subscription tillwww.shenyuncreations.com

Att titta på Shenyun har stor positiv effekt till själen och kroppen, vilket har upplevts av massa i olika länder, även en del av mina patienter.


Videokonsultation: 500 kr (ca 30 min) (Man behöver inte få konsultation för behandling eller örtte, om någon vill fråga någonting går det bra ändå.)

Akupunktur ca 30 minuter, kroppen balanseras helhet och kan fokusera ett problem: 500 kr

prispaket: Köp 3 behandlingar i förväg, 1400 kr 

Akupunktur ca 60 minuter, kroppen balanseras helhet och kan behandla fler problem: 700 kr 

prispaket: Köp 3 behandlingar i förväg, 1900 kr


De flesta patienter behandlas av Benjamin och Stella (dotter och lärjunge av Benjamin) tillsammans.


Man kan kolla lediga tider här, i princip tas inte emot nya patienter som är äldre än 75 år för att effekten är inte så bra för dem. Privatlivets helgd respekteras, i alla fall p.g.a. hög popularitet och begränsad arbetstid, behandlas ofta fler patienter tillsammans, det finns inte tid för diskussion, rådgivning eller förklaring, om man inte tycker om det kan man beställa balans te distans.

Gärna betala med Swish och faktura(endast förskottsbetalning). Epassi accepteras.Gärna inte kontant betalning, EJ kortbetalning. 3 dagar förskottsbetalning behövs för att säkra bokningstid.

Adress:

A, Östergårdsgatan 2, Mölndal, lokal av Optimal Massage

B, Viksängsvägen 1, Södertälje, gå inte in porten, utan vänster sidan av huset. 

Gärna boka tiden via länken ner: