Alla patienter rekommenderas att beställa ört te distans för att balansera energi flöde, för de flesta är det mer eller lika effektiv som akupunktur, men betydligt billigare, man kan beställa närsomhelst via email: rydaku@gmail.com. Man har 14 dagars ångerrätt. 

20-25 gram ört te: 500 kr (Tungan analyseras för att ordna örterna, men kan inte förklara för kunden för det är för svårt för en att förstå utan kinesisk medicin kunskap, prisen ingår inte förklaring. Om någon vill förklaring ändå kan man boka tid för video konsultation.)

Akupunktur användas som kompletterad metod av balans te om det behövs. Det betyder att man behöver prova ört te först innan man kan boka tid för akupunktur.

Video konsultation: 500 kr (ca 30 min) (Man behöver inte få konsultation för behandling eller örtte, om någon vill fråga någonting, det går bra ändå.) 

Akupunktur: 500 kr (ca 45 minuter)
Om man vill ha längre behandling tid: 700 kr (ca 60 minuter)
  
Rabattpris: 2 Akupunktur behandlingar 900 kr med förskottsbetalning (gäller endast för de som har fått nytta av behandlingen, och pengarna betalas inte tillbaka) 

 

Man kan kolla lediga tider här, det är behandlingstid, det finns inte möjlighet att diskutera eller förklara när man kommer. Om man vill få Om någon vill förklaring ändå kan man boka tid för video konsultation.

Gärna betala med Swish. Man kan betala också med epassi, faktura(endast förskottsbetalning). Gärna inte kontant betalning, EJ kort betalning. 

Adress: 

a. Östergårdsgatan 2,Mölndal, lokal av Optimal Massage  

b. Först våning i hörna, inte i porten, Mariekällgatan 44, SÖDERTÄLJE

Samarbeta med Hagertkliniken i Malmö, adress; Jörgen Ankersgatan 12, 3:e våning.

 

Privatlivets helgd respekteras, i alla fall p.g.a. hög popularitet, relativ låg pris och begränsad arbetstid, behandlar jag ibland två patienter tillsammans i ett behandlingsrum, om någon inte tycker om det då hitta gärna någon annan. 

Var snäll och läsa "Frågor och svar " innan ni frågar eller bokar tid.

 

Frågor och svar

Många vill fråga något, tyvärr kan inte varje person få en individuell svar. Här har jag samlat de vanligaste frågorna med tillhörande svar.  

Varför fungerar meridianbaserade behandling?

Det finns energi som flyter genom kanaler i kroppen, kallade meridianer. Genom stimulering meridianer med olika metoder kan man vakna kroppens egen förmåga att behandla sjukdomar.

Meridianbaserade behandling betyder inte bara akupunktur, man kan använda många andra metoder, såsom akupressur, ört .......

Man kan illustrera det som en lite flods analogi. När en flod strömmar ordentligt, är vattnet rent, klart, drickbart. Floden stödjer många liv. När floden blir blokerad, till exempel, en log faller, slutar floden att flyta ordentligt. Sektioner kan bli relaterade till en pool, vilken stagnerar vatten. Alger och annan mikroorganismer uppstår. På så sätt påverkas också andra som är beroende av floden.

När energi och blod strömmar ordentligt i kroppen är allt rätt. När det finns "blockering" kan smärta och / eller sjukdom uppstå. Stimuleringen av detta energiflöde rensar blockeringarna och låter kroppen återgå till sitt naturliga, friska tillstånd.

När man har en blåmärken på kroppen, är den ett block av blod och energi. När blodet och energin börjar återgå till sitt normala flödesläge, känner man bättre, och blåmärken kommer att försvinna. Många sjukdomar är just samma, meridianbaserade behandling kan hjälpa processen.

Tror du att du kan hjälpa mig?

Vet inte, de flesta, mer än 90/%, kan känner förbättring snabbt, men inte alla.  

 
Vad är orsakerna som kan leda till kroppen obalans? Varför märker inte förbättring efter örtte eller behandling?
 
Det finns orsaker som kan leda till obalans. Man kan läsa själv här

Om man vill förstå mer kan man studera kinesisk medicin kunskap själv eller delta i mina online kurser. Det finns inte möjlighet att förklara för varje patient.

Vilken organ obalans?

En del patienter brukar fråga vilken organ de har obalans. Det är inte hur man tänker i kinesisk medicin. Till ex, en del patienter har förmaksflimmer enligt skolmedicin, om man inte säger det är hjärta obalans, patienter kan misstänka det. Det är p.g.a. man är van med skolmedicins begränsad förståelse. Om man känner något händer i hjärta, då är det hjärtas fel.

Faktiskt är det inte så, enligt de fem elementen teori är hjärtat eld element och njuren vatten element. Njurens vatten element energi stiger upp följer med leverns träd element energi för att stödja och balansera hjärtats eld energi. Många får förmaksflimmer p.g.a. sina hjärta inte får tillräcklig stöd från njuren och levern. Om man kan hjälpa den processen då hjärtat kan bli bra. Om man alltid fokuserar på hjärta, finns problem alltid där.

Det finns inte en organs obalans, utan obalans mellan olika inre organs förhållande, tyvärr vet skolmedicin ingenting om det.

Går det bra att kombinera meridianbaserad behandling med läkelmedel?

Ja, det går. I nästan alla fall har läkemedel biverkningar. Det är bra att minska eller sluta sin läkemedelskonsumtion genom diskussion med sin läkare. Eftersom de flesta kan märka förbättringar efter några behandlingar. 

"Värre" efter behndlingen? 

Det finns en del svaga patienter som känner att symtom blir "värre" efter behandlingen, faktiskt är det inte riktigt värre. Det är p.g.a. behandlingen har öppnat energi kanal, och mer Qi och blodcirkulation kommer till drabbade område, kroppens egen healing kraft kämpar med sjukdomen, och drabbade område blir känsligare. 

Om behandlingen har aktiverat kroppens egen läkningsförmåga, kan patienter känna mycket i kroppen. Det varierar från person till person, och inte är begränsad i den områden man vill få behandling. Faktum är att detta är ett vanligt fenomen i behandlingsprocessen, eftersom denna holistiska behandling inte bara behandla den kända sjukdomen utan också att reparera kroppen fullständigt.  

Till ex, några kan ha feber, det är överflödig energi som inte behövs av kroppen lämnar ut. När patientens egna reningsprocess påbörjats behöver man släppa ut avfall som samlats i kroppen. Man kan få gå på toaletten flera gånger under dagen. Det är dock inte sjuk diarre, och magen och kroppen känns bra och avslappnad. Dessa fenomen är inte dåliga. Ta det lugnt och vila!

Ingen tid att förklara  

Det finns tillräcklig information på hemsidan. I alla fall finns det en del vill fråga något. Om man vill fråga: Varför? Vad betyder? Vad menar du? ....Då förväntar man mer än ett enkelt svar. Ditt mål här är att lösa problemet, inte att studera kinesisk medicin. Även om du har tillräcklig intresse och entusiasm, är det omöjligt att förstå behandlingsprinciper under kort tid på grund av bristen på nödvändiga kinesiskmedicinska grunder. Jag anordnar kurser för de som vill förstå varför de har sjukdomar och vad bör man göra, eller de som är intresserade av traditionell kinesisk medicin. Man kan också boka tid för Video konsultation.

Kan jag få råd ang hälsokost?

Ja. Läsa gärna här.  

Finns det mer man bör tänka? 

 Ja. Läsa gärna här

Hur kan man betala?

Gärna betala med Swish,faktura(endast förskottsbetalning). Gärna inte kontanter betalning. EJ kort betalning. Man kan betala också med Epassi för behandlingar. 

Hur hanterar ni personuppgifter?

Enligt bokföringslagen i Sverige, de personuppgifter vi använder oss av för bokföring är namn, adress eller personnummer, vilka sparas i 7 år. 

Akupunktur användas som kompletterad metod av balans te om det behövs. Det betyder att man behöver prova ört te först innan man kan boka tid för akupunktur.

Vad bör man tänka på efter akupunktur?

För att få bättre resultat skall man inte röka, äta eller dricka inom en timmar efter behandlingen. Gör inte fysiskt ansträngande aktiviteter och skydda de delar som fått nålar från vatten i fyra timmar efter behandlingen. Ät och drick inte vin, chili eller kallt under några dagar. Inte få andra behandlingar innan en vecka. Enligt svensk lag får man inte ge blod på 6 månader efter en akupunkturbehandling.

Vilken typ av nålar används?

Jag använder sterila engångsnålar. De kastas efter att ha använts.

Hur ofta behöva man komma för akupunktur? 

Man kan komma för behandling en gång på månad tillsammans med örtte behandling.  

 

Vad kan man göra själv?

Jag rekommenderar Falun Dafa. Mer information: http://se.faluninfo.eu/bakgrund/vad_aer_falungong