Alla patienter rekommenderas att beställa ört te distans, för de flesta är det mer eller lika effektiv som akupunktur, men betydligt billigare, man kan beställa närsomhelst via emailrydaku@gmail.com  

12-16 gram ört te: 500 kr (Tungan analyseras för att ordna örterna, men kan inte förklara för kunden för det är för svårt för en att förstå utan kinesisk medicin kunskap, prisen ingår inte förklaring. Om någon vill förklaring ändå kan man boka tid för video konsultation.)

Akupunktur användas som kompletterad metod av balans te om det behövs. Det betyder att man behöver prova ört te först innan man kan boka tid för akupunktur.

Video konsultation: 500 kr (ca 30 min) (Man behöver inte få konsultation för behandling eller örtte, om någon vill fråga någonting, det går bra ändå.) 

Akupunktur: 500 kr (ca 45 minuter)
Om man vill ha längre behandling tid: 700 kr (ca 60 minuter)
  
Rabattpris: 2 Akupunktur behandlingar 900 kr med förskottsbetalning (gäller endast för de som har fått nytta av behandlingen, och pengarna betalas inte tillbaka) 

Man kan kolla lediga tider här

Gärna betala med Swish. Man kan betala också med epassi, faktura(endast förskottsbetalning). Gärna inte kontant betalning, EJ kort betalning. 

Adress: 

a. Östergårdsgatan 2,Mölndal, lokal av Optimal Massage  

b. Först våning i hörna, inte i porten, Mariekällgatan 44, SÖDERTÄLJE

Samarbeta med Hagertkliniken i Malmö, adress; Jörgen Ankersgatan 12, 3:e våning.

Priserna gäller i Malmö:

Akupunktur: 650 kr (ca 45 minuter)

12-16 gram ört te: 700 kr

 

Privatlivets helgd respekteras, i alla fall p.g.a. hög popularitet, relativ låg pris och begränsad arbetstid, behandlar jag ibland två patienter tillsammans i ett behandlingsrum, om någon inte tycker om det då hitta gärna någon annan. 

Var snäll och läsa " frågor och svar " innan ni frågar eller bokar tid.