Jag anordnar olika kurser för de som är intresserade av att lära sig kinesisk medicin, akupunktur, akupressur, eller de som vill komplettera sina mottagningar med meridian behandling.

Jag kan anordna speciella kurser och utbildningar för företag och organisationer i hela Sverige enligt behov. 

I kurserna kommer jag lära ut det jag tycker är viktigt och undervisa den del som är lätt att förstå och som kan användas av en svensk. 

Kurserna är enkla och lärs ut på kort tid. Man kommer att förstå att kinesisk medicin, akupunktur och akupressur inte är svårt att lära och använda. 

Anmälan är bindande, vilken lyder under distansköpslagen därav har man 14 dagars ångerrätt efter att den här anmälan slutförts.

Om man vill repetera en kurs en har deltat, kan man delta med lägre kursavgift. 400 kr för en advanced kurs.

Information on kurs A,B och C

E. Baskunskaper inom akupunktur (Förkunskapskrav är baskunskaper inom traditionell kinesisk medicin eller kurs A, C) 

Denna kursen vänder sig till massör eller motsvarande som vill lära sig akupunktur. Kursen inklusive praktik undervisning. 
Kursen innehåller: 
Säkerhet för akupunktur
Förebyggande av olyckor
Hantering av nålar
Vanlig symptom p.g.a överskott och underskott i olika system
I huden akupunktur 
Att välja akupunkter enligt tiden
Teknik att lösa blockering

Pris: 2000 kr inklusive moms

Digital kursmaterial ingår 
 
10:00-16:00 (Lunch paus 45 min) 
 
 
Fristående koppning kurs (krävs inte förkunskaper)
 
Koppning är en gammal form av TCM där en terapeut lägger speciella koppar på hud för att skapa ett undertryck, vilken som påverkar meridian system, bindväv system, muskler och underliggande organ. Koppning förbättrar blodcirkulationen och vätskerörelser, vilket i sin tur minskar celluliter, ger en slätare hud och utrensar slaggprodukter. Koppning kan även minska spänningar och smärta av olika former.
På kursen lär man sig de praktiska och teoretiska grunderna i koppning, teoretisk genomgång av olika tillstånd, diagnos metoder och hur man kan behandla med koppning.
Skillnaden från andra koppnings kurser lär jag ut metoder att balansera inre organ med koppning, vilket är nya tekniker i Sverige.
Det finns en timmas praktik undervisning, då kan man titta hur jag behandlar patienter med koppning. 
 
kurs avgift: 2000 kr inklusive moms
Digital kursmaterial ingår 
   
Akupunktur eller akupressur enligt tungan(Förkunskapskrav kurs E) 

Denna kursen vänder sig till massör eller motsvarande (även väl utbildat akupunktör) som vill lära akupunktur enligt tunganen. Kursen inklusive praktik undervisning. 
Akupunktur enligt tungan betyder att man väljer punkter enligt tunga diagnos. Då kan man behandla kroppens obalans genom enkel tecken från tunga.
  
Pris: 2000 kr inklusive moms
Digital kursmaterial ingår 
 
Att välja meridianer och punkter för behandling av smärta (Akupunktur eller akupressur)(Förkunskapskrav är kurs E) 
Denna kursen vänder sig till massör eller motsvarande (även väl utbildat akupunktör) som vill lära metoder att välja meridianer och punkter för att behandla smärt problem. 
Kursen ska lära ut en effektiv metod för att hitta optimal balans punkter. Metoden skiljer sig från den vanliga akupunktur, den bygger på den grundläggande principen av TCM- Balans. Den metoden avslöjar en rad olika former av balans som kan tillämpas för att behandla smärta med en snabbt kliniska resultat. I metoden, en nål används ofta för att balansera energin i den motsatta området, som producerar omedelbar lindring av stagnation eller smärta. 
Kursen innehåller 4 behandlingstekniker:
1. Att välja fler meridianer enligt enkel princip.
2. Att välja goda punkter enligt enkel princip.
3. Att lösa blockering 
4. Att leda den helande kraften till det drabbade område
Efter kursen kan man effektivt behandla värkproblem  
Pris: 2000 kr inklusive moms 
Digital kursmaterial ingår 
  
Behandlingar enligt puls diagnos (Akupunktur eller akupressur) (Olika än vanliga akupunktur utbildningar. Förkunskapskrav är kurs E) 
Denna kursen vänder sig till massör eller motsvarande (även väl utbildat akupunktör) som vill lära sig effektiva Kinesisk medicinsk diagnos metoder och behandlingar. En del är orolig för att om man kan lära sig en bra puls diagnos på kursen. Några har varit på universitet några år, och kan inte lärt sig bra puls diagnos. Vad är anledningen? Anledningen är att de har inte hittat rätt metod.
Kursen innehåller: 
Puls diagnos
Behandling enligt Puls diagnos
kurs avgift: 2000 kr inklusive moms 
Digital kursmaterial ingår 
   
Behandlingar enligt diagnos från att observera patientens Yin och Yang (Förkunskapskrav är kurs E) 
Genom diagnos från att observera patientens Yin och Yang kan man förstå väsen av sjukdomen. Behandlingen blir enkelt och effektivt.   
Pris: 2000 kr inklusive moms
Digital kursmaterial ingår 
  
 

Om man vill fråga eller anmäla, skicka e-post till rydaku@gmail.com.