Värk på ryggen försvinn efter behandling

Många kan känna direkt förbättring

Efter några minuter

Axel ont

Före behandling

Jag är en 65-årig kvinna som sökte hjälp i maj. Mina problem är svår njursvikt 445 i Kreatinin 21 i urea + artros, sömn problem, dålig mage.

Kände mig bättre direkt, fick ut vätska, slutade med sömntablett, vattendrivande och magmedicin. Minskade östrogen från varannan dag till var tredje.

Detta på 1 månad helt ofattbart. Känner mig piggare. Njurvärdet Kreatinin har minskat till 420 och urean till 18.

Hoppas på ännu bättre värden.

Jag är helt imponerad av det som har hänt hitills.

Juni 2016

Anita Ekberg

http://www.akupunkturbk.se/333457267?i=122445372

 

Dr. Kong har behandlat oss med stor skicklighet och framgång. Akupunkturbehandlingar har hjälpt oss att förbättra vår hälsa avsevärt. Vi är enormt tacksamma för Dr. Kongs goda vilja att hjälpa oss att bli friska. Vi ger goda vitsord och rekommenderar honom varmt.

Alicia, Margarita och Isabel

http://www.akupunkturbk.se/333457267?i=84078356

Jag har under ca 4 år haft problem med svår depression som bla. medförtnedsatt sömnförmåga, dålig matlust, blek och trött hy, samt påsar under ögon som givit mig en trött och hängig blick.

Efter 3 behandlingar av Dr. Benjamin Kong, har jag nu fått mer färg på huden, behöver betydligt mindre sömn under nätterna och är mycket piggare under dagarna. Min trötta och hängiga blick har blivit kraftigt reducerad. Min livskvalite är nu betydligt bättre.

Denny

http://www.akupunkturbk.se/333457267?i=84078313

Jag har varit hos Benjamin Kong ca:5-6 gånger för mina vallningar och mitt dåliga blodvärde. Hade svettanfall ca: 5-20 gånger om dagen och ett dåligt blodvärde. Efter 3 behandlingar kände jag stor skillnad. Mitt blodvärde är mycket bättre. Nu efter 5 behandlingar inga besvär alls. Kan varmt rekomendera. Jag har ett nytt liv.

Tack Kramar Anette

http://www.akupunkturbk.se/333457267?i=97876135

Jag fick otrolig värk i min vänster axel och enligt röntgen behövde jag byta axelleden.Hade sådan värk att jag inte kunde köra bil på flera månader. Efter en behandling av Dr Kong försvann min värk och jag körde bilen hem. Har inte haft ont sedan dess, och kört bil som vanligt. Han har även hjälpt mig bli av med både rygg och benvärk. Han har också rensat min kropp med Kroppens rensningstekniker, som är en utmärkt teknik inom kinesisk akupunktur med ett utmärkt resultat. Så jag kan verkligen rekommendera Benjamin Kong till att hjälpa alla med olika problem i kroppen. Han har en otrolig kunskap som vi alla kan få ta del av.

R. Axelsson

http://www.reco.se/kinesisk-akupunktur

 

Hans Olof bor i Skövde, när jag hade min mottagning där, kom han för behandling och fick bra resultat några år sedan. Han åkt några timma till Halmstad för att behandla skakiga händer, och fick bra resultat igen. Bilden är hans signatur före och efter en behandling.

http://www.akupunkturbk.se/333457267?i=120529336