Förra vintern fick jag problem med en inflammation i prostatan. Jag hade värk i magen och fick ofta gå på toa, även på natten. Behandlades med penicillin, och var hos urologen och fick borttaget ett par cystor. Fick reda på att besvären var kroniska. Jag kände av besvären till och från. Har även haft besvär med torr hosta och irritation i svalget i över 10 år. Har flera gånger sökt hjälp på vårdcentralen, men de kunde inte göra något åt det.

Har nu behandlats med akupunktur av Dr Kong och besvären är nu helt borta, efter 6 behandlingar.
Anders 

http://www.akupunkturbk.se/333457267?i=84080026

Jag kontaktade Dr Kong då flera av mina arbetskollegor sökt och fått hjälp för olika åkommor. Själv sökte jag främst för att komma till rätta med prostata-besvär. Efter åtta behandlingar så känner jag en betydlig skillnad till det bättre. Har nu i samråd med Dr Kong beslutat att ta en paus i behandlingarna för att se om problemen är så små som de numera är! Rekommenderar verkligen Dr Kongs behandlingar!

Håkan 

http://www.akupunkturbk.se/333457267?i=84078376

Tack för en mycket verkningsfull behandling. Jag har haft värk och svåra smärtor i tummar och pickfingrar. Detta är nu helt bra. Fantastiskt. Jag har även haft någon konstig svullnad i ena sidan av skinkan i närheter av pungen. Jag har inte kunnat sitta på mjuka soffor och inte heller på en cykelsadel. Detta har nästan helt försvunnit. Detta problem har jag haft i säkert 20 år. Nu är det nästan helt bra. 

Stort tack Benjamin
Jag vill rekomenderar Benjamins behandlingar. Rent Fantastiskt.
Tack Hälsningar Ronny Wikås

 http://www.akupunkturbk.se/333457267?i=105655064