Benjamin har under två dagar gett mig en insikt om ett helt system som tar hand om människan. Det har varit spännande. Det har också väckt nyfikenheten hos mig och nu utbildar jag mig inom TCM.
Tack Benjamin.
Peter Boman 
 
 
Kursfeedback
Jag har gått på distanskurser  A, B och C. Baskunskaper inom kinesisk medicin gav mig en ny uppfattning hur kroppen fungerar och berikade mina anatomi-muskler kunskaper som massör. Jag är tacksam för det materialet jag fick, jag djupdök i akupressur-akupunktur världen som är det rätta sättet att behandla eller förebygga sjukdomar. Jag började använda meridiansystemet i samband med massage och det gav otroliga reaktioner av patienterna. 
Mvh. Egle Stanelyte
Egles Massage och Yoga
Tel.  070-06 234 95
www.harmoni.n.nu
 
 

Baskursen gav en förståelse för kinesisk traditionell medicin vilket är nog så viktigt för oss som inte är uppfödda med tänket. 

Rent praktiskt visade båda kurserna hur man bibehåller balansen mellan yin och yang viktig, och vad man ska vara vaksam på med stigande ålder, upprätthåller Qi och  motverkar stagnation i de olika meridianerna. 

Det tar ett tag- åtminstone för mig- innan jag till fullo begrep hur bra kurserna egentligen var. 
Däremot kändes kanske frågestunderna mindre givande då deltagarna egentligen bara kunde be om egenhjälp/diagnos/råd, vilket kanske inte alltid var så väldigt allmänbildande. 
När jag smält de två grundläggande kurserna kommer jag troligen söka till trean./Gunilla 
 
 
Hej Benjamin!  
Först vill jag tacka så jättemycket för alla behandlingar som du gav mig. Du är otroligt duktig!!! Jag har fullt förtroende för dig som läkare och ditt sätt att se på kroppen. 
Jag känner mig glad i kroppen att jag äntligen kan få hjälp med mina symtom som sjukvården inte tar på allvar å ger medicin till.  
Jag känner nu ett hopp om att jag ska kunna bli frisk ska även läsa alla papper från kursen och ta till mig detta för att kunna hjälpa till med min hälsa.  
Min tro är att jag kan bli symtomfri. 
Tack för en väldigt intressant kurs! 
Ann
  
 

Under Baskunskaper Om meridianer två dagar, hade jag en trevlig upplevelse när i lungmeridianen lokaliserade jag en öm punkt i mina tummar. Då började jag massera mina ömma tummar, och då och då. Efter det, märkte jag att rörelse i min vänstra arm uppåt förbättrats. Det är ett gammalt problem på mina axlar, som inte är löst, smärtan kvarstår men är mindre. Jag ska försätta att lära mig om TCM, samt skulle jag vilja få en skriftlig sammanfattning av de applikationer i punkterna om det är möjligt. Tack Benjamin.

Mvh

Delia Pérez 

 

Hej och stort tack för väldigt bra kurser! 

   Efter att mer än 30 år ha arbetat som sjuksköterska i sjukvården, så är jag helt fascinerad över vad TCM kan åstadkomma- utan alla de biverkningar som läkemedelbolagens mediciner alltsomoftast medför! Jag återkommer med ett lite längre svar.
   Är jätteglad över att du håller dessa kurser! 
         Med vänlig hälsning   Bodil König