Jag vände mig till Benjamin Kong för att få hjälp med min hemska migrän som jag fick oftast samband med min PMS.
I flera års tid så var mina humörsvängningar väldigt kraftiga från ägglossning till mensens första dag. Under även 1 års tid 
försökte jag och min sambo att bli gravida vilket var en stor utmaning för oss.

 

Efter mitt första besök hos Benjamin kände jag en stor skillnad i mitt välmående. Jag blev mycket lugnare och kände en 
bra balans inombords. Så jag fortsatte att gå regelbundet efter Benjamins rekommendationer. Min migrän försvann så gott som, 
mina humörsvängningar minskade något dramatiskt och vi blev gravida bara efter tredje behandlingen!!! 
Idag är lyckan obeskrivlig att vi ska bli föräldrar något som vi längtat efter och lyckats bli med hjälp av Benjamins fantastiska behandlingar.

Benjamin är otroligt begåvad, erfaren och skicklig i sitt arbete och har en stor kunskap inom olika besvärsområden. 
Jag personligen har ett stort förtroende till honom och kan rekommendera honom utan tvekan för vilka besvär man än må ha. 
Vi lever i ett samhälle med massa stress och påfrestningar från olika håll och kanter som påverkar vår inre balans, vilket tyvärr oftast resulterar till olika sorters värk och bekymmer. 
Med regelbunden akupunktur så har detta hjälpt mig otroligt mycket på vägen och jag kommer att fortsätta vända mig till Benjamin för framtida behandlingar.

 

http://www.akupunkturbk.se/333457267?i=125715000

 

Referens för dr Benjamin Kong: 

Främsta anledningen för mig att testa kinesisk akupunktur vad för att jag försökt bli gravid under två års tid utan framgång. Efter att jag fick barn gick jag upp i vikt och fick jag hormonell obalans. Jag fick veta att jag har polycystiska äggstockar, sannolikt ingen ägglossning dvs PCOS. Jag fick sju behandlingar med kinesisk akupunktur under mindre än två månader, sedan upptäckte jag att jag var gravid! Jag kan förstås inte med säkerhet veta exakt varför jag blev gravid just nu, jag tror dock att akupunkturen måste ha påverkat (att akupunktur hjälper mot PCOS stämmer också bra med de resultat från vetenskapliga studier från Sahlgrenska 2014). Jag rekommenderar alla med PCOS eller fertilitetsproblem att testa akupunktur hos dr Kong!

Marie 

 

2015-09-19

Jag har gått på regelbunden akupunktur hos Benjamin under perioden maj-augusti 2015 för utebliven mens och PCOS, ingen ägglossning. I augusti blev jag gravid!

Tack så mycket för all hjälp Benjamin! Jag har inte haft någon annan behandling eller medicin, utan endast akupunktur vilket uppenbarligen hjälpte mig.

Tack.

Mikaela

http://www.akupunkturbk.se/333457267?i=109825053

 

Hej! Jodå det är bara bra, blev gravid efter att jag fått akupunktur som jag ville så jag är jättenöjd.Tack så mkt för hjälpen.

Marica

http://www.akupunkturbk.se/333457267?i=121146693